Gorm 49 om Mindfull flow yoga:

Hos yogahelle blev jeg med kyndig og erfaren hånd vejledt og støttet til en større smidighed.
På en venlig og rolig måde blev jeg ført igennem øvelserne og jeg har haft stor glæde af at deltage og mærket klar forbedret velvære efterfølgende. Jeg kan give Helle de varmeste anbefalinger.

 

Sara 38 om Ashtanga yoga:

Jeg vil gerne sige tak for yoga. Tak til dig Helle for alt det jeg har lært og for din måde at være på.
Jeg har slidgigt og har prøvet stort set alt og må konstatere at min tro ven i kampen mod smerterne er yogaen. Den løsner mine stive smertende led og giver mig ro og styrke til at komme videre og mærke livet.

Mogens 48 om Vinyasa flow yoga:

Jeg havde super gode timer hos Helle. jeg blev udfordret på min styrke og koordination, Helle var god til hjælpe med, at stå rigtig og komme godt ind i den enkelte øvelse. 
Jeg havde haft ondt/hold i ryggen i tre uger før jeg prøvede yoga, og blev udfordret på det, på en god og tryg måde, dagen efter var jeg smertefri. Jeg aflyste min kiropraktor tid og har ikke haft brug for mere behandling, men gerne mere yoga.

Jeg løber ultraløb, styrketræner, MTB og klatre, yoga er helt klart kommet med i min pakke af aktiviteter, især med Helle som instruktør.
Det giver udfordringer til balance, vejrtrækning og styrke, noget jeg kan bruge til at blive bedre i mine andre sportsgrene og i hverdagen.

Else 51 om Østrogenyoga:

Tak for en inspirerende "østrogen workshop" Det var skønt, at der med din nærværende nerve, var god tid til hver enkelt øvelse, samt at skrive dem ned, så det er nemt at fortsætte med øvelserne efter denne workshop. 
Tak for din gode energi og humor - det smitter. 

Trine 47 om Østrogenyoga:

Jeg har haft stor glæde af at deltage i Helles work shop med østrogen yoga, og lære at lave øvelserne selv. Har fået mere "ro" i kroppen, og sover bedre om natten. Begge dele påvirker humøret positivt om dagen. Og så er Helle utrolig god til at undervise og vejlede, og skabe en dejlig afstressende stemning. Hilsen Trine